Кожны перадсвяточны дзень адметны вельмі прыемнымі абставінамі — скарачэннем рабочага часу на гадзіну.

Главное

IMG_5427 (Small)Кожны перадсвяточны дзень адметны вельмі прыемнымі абставінамі — скарачэннем рабочага часу на гадзіну.
Але далёка не ўсе могуць скарыстацца гэтымі прывілеямі. Да такіх адносіцца і брыгада сыраробаў Браслаўскага філіяла ААТ “Глубоцкі МКК” пад кіраўніцтвам сырадзела-майстра Яўгена Рымдзёнка і наглядам кантралёра харчовай прадукцыі Марыі Дзянісавай. І пакуль большасць браслаўчан шчыравалі над упрыгожваннем святочных сталоў, а потым з радасцю сустракалі Новы год, супрацоўнікі завода “чаравалі” над выпускам сваёй смачнай прадукцыі, якая, несумненна, дапоўніць пікантным смакам многія стравы.

Тэкс і фота Алены Пятушка.